...

Yemekhane Kullanımı Hakkında Duyuru

Kampüs kartı olmayan, öğrenci yemekhanesinde yemek  yiyecek öğrencilerin dikkatine;

Öğrenciler Kampüs kartlarını teslim alana kadar Ç.Ü.Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Merkezi Öğrenci Yemekhanesi Hesap No:  TC Ziraat Bankası Balcalı Şubesi  45 08 02 72-5005 nolu hesaba

yemek yiyecekleri gün sayısı kadar ücret yatırdıktan sonra Dekontları ile birlikte Merkezi Öğrenci Yemekhanesine geldikleri takdirde  yemek fişlerini teslim alabilirler.

Öğün başı yemek ücreti 2 TL' dir.

Fıs uygulaması yalnızca yatay geçiş öğrencileri ve bankaya kartı gelmeyen öğrenciler icin  geçerli olup yatay geçiş öğrencileri yatay geçiş belgeleriyle ve banka hesap numarasına para yatırıp dekont ciktilariyla geldikleri takdirde fiş verilecektir nakit satış yapilmayacaktir.